Er du en af de mange danskere, der hvert år må gå til lægen med en tennisalbue? En tennisalbue er en skavank, hvor selv de mest enkle bevægelser giver smerter og ømhed på ydersiden af albuen, og kan gøre en simpel kaffetår til en anstrengende opgave. Smerterne kan brede sig til armen, så det gælder om at få den behandlet hurtigt, så du slipper for for mange udfordringer og undgår at gennemgå et længere behandlingsforløb.

Når du modtager behandling af tennisalbue fra din egen læge, vil denne typisk udskrive noget medicin til dig og bede dig holde armen i ro det næste stykke til. Det er dog ikke altid, at denne type behandling giver varige resultater, og desuden kan den trække ud. Fysioterapi kan også hele din tennisalbue, men her kan behandlingen ligeledes trække ud til omkring 3 måneder. Det er længe at gå med bevægelsesbesvær, hvis man lever et aktivt liv og gerne vil klare sig selv.

Hos Boel Akupunktur har de oplevet imponerende resultater i deres behandling af tennisalbue. På deres hjemmeside http://acunova.dk/ kan du bl.a. høre fortællinger fra to tidligere klienter, som har oplevet hurtige resultater med deres akupunkturbehandlinger. Klik forbi og få en uforpligtende samtale – det er første skridt mod hurtig behandling.