Døjer du med daglige muskelsmerter, migræne eller andet ubehag? Kroniske smerter er hverdagen for mange dansker, i hvert fald gennem perioder, og det kan være svært at leve med beskeden om at ‘lære at leve med det’, når lægevidenskaben ikke kan gøre mere. Det kan være belastende at opleve bivirkninger fra den udskrevne medicin, eller at skulle sætte livet mere eller mindre på stand by gennem flere måneder, indtil en behandling hos fysioterapeut har båret frugt. Den almindelige lægevidenskab favner et fantastisk bredt spektrum af behandlingsmuligheder, men der findes alligevel tilfælde, hvor den kommer til kort. Her kan det blive nødvendigt at vende næsen mod den alternative verden, hvor især akupunktur har slået sig fast som et sikkert og effektiv alternativ.

Boel Akupunktur har klinikker i Jylland og på Sjælland. De er et familieforetagende, som har mange års erfaring inden for faget. Sammen arbejder de løbende med at videreudvikle teknikkerne, så de kan skabe resultater i flere og flere sammenhænge. På den måde vil du som patient hos Boel Akupunktur blive behandlet med en moderne version af den traditionelle, kinesiske behandlingsform, som har overlevet gennem flere hundrede år.

Kig forbi deres hjemmeside http://acunova.dk/ for mere information om, hvordan du kan opleve resultater uden bivirkninger.