Der findes mange sygdomme, som den almindelige lægevidenskab har svært ved at gøre noget ved. Det er for eksempel virus på balancenerven. Akupunkturklinikken Acunova har et gennemprøvet behandlingsforløb for den og mange andre typer af sygdomme. De vil dog altid kunne hjælpe dig, hvis du har smerter eller er syg, også selvom de ikke har et fastlagt behandlingsforløb for sygdommen. 

Acunovas akupunkturmetode er en, de selv har udviklet over mange år. Den bygger på traditionel akupunktur, men de har selv videreudviklet den ved at finde nye akupunkturpunkter. Det gør deres akupunktur meget præcis og effektiv. 

Det er for eksempel tilfældet med deres behandling af virus på balancenerven. Det er en ubehagelig sygdom, hvor man bliver meget svimmel. Nogle bliver så svimle, at de ikke kan stå oprejst, andre bliver søsyge af svimmelheden og kaster op. Man kan selvfølgelig tage søsygetabletter mod kvalmen, men ellers er der meget lidt at gøre andet end at vente på, at det går over. 

Acunova har speacillavet et akupunkturforløb til patienter med virus på balancenerven. Man får fem behandlinger på fem dage, herefter evaluerer man forløbet. Mange vil kunne mærke en forskel efter bare to til tre behandlinger. De fleste vil være symptomfri efter de fem behandlinger, mens nogle få har brug for flere behandlinger.