Mange mennesker lever med smerter i kortere eller længere perioder. Uanset hvilke smerter man lider af, mener de ikke hos den danske klinik Acunova, at man skal finde sig i at leve med smerter. De har gode erfaringer med at behandle smerter med akupunktur. 

Acunova har specialudviklet deres egen form for akupunktur, hvor de kombinerer traditionel kinesisk akupunktur med akupunkturpunkter, som de selv er fundet frem til – blandt andet ved at lede på deres egen krop. Det giver en meget effektiv akupunkturform, der virker på kort tid og på en lang række forskellige smerter.

Det kan for eksempel være tennisalbue. Hvis man lider af akut opstået tennisalbue, kan bare fem ganges akupunktur være nok til at få smerterne til at forsvinde. Hvis man lider af svær tennisalbue, altså tennisalbue, der har varet i flere måneder, kræver det som regel otte til ti akupunkturbehandlinger, før man er smertefrie. Behandlingerne skal dog helst gives hurtigt efter hinanden. Det vil sige, at man på bare otte til ti dage kan slippe af med sine smerter. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. Du har derfor gode muligheder for at komme til deres klinik lige meget hvor du bor henne af i landet.