Akupunktur er nok en af de mest kendte behandlingsmetoder af inden for alternativ behandling. Som de fleste nok ved, så består behandlingen i, at der indsættes små, tynde nåle på nogle meget specifikke punkter på kroppen. Placeringen er selvfølgelig afhængig af, hvilken sygdom eller lidelse, der behandles.

Der findes også nogle forskellige former for akupunktur. Hos Boel Akupunktur er vi specialister i traditionel og moderne kinesisk akupunktur, og vi er en af Europas førende klinikker på området. Vi er nok mest kendt for at behandle øjenlidelser såsom grøn stær samt sportsskader, men vi har også gode erfaringer med en række andre lidelser. Dette gælder blandt andet ryg- og skuldersmerter af forskellig art, skinnebensbetændelse og åreforkalkning.

På AcuNovas hjemmeside kan du læse meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Her finder du information om os, og om hvordan du kan kontakte os. Besøg hjemmesiden i dag og hør blandt andet nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de har oplevet behandlingsforløbet med akupunktur. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om lige netop din situation. Vi står altid klar til at møde dig i en behagelig og afslappet dialog.