Døjer du med smerter, som er til stor gene for dig i hverdagen? Og er du nødt til at indtage smertestillende medicin for at få hverdagen til at hænge sammen? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig hos Boel Akupunktur! Vi har nemlig rigtig gode erfaringer med at behandle en lang række forskellige smerter, også selvom patienterne hos lægen har fået at vide, at de blot må lære at leve med smerterne.

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores behandlere er blandt landets mest erfarne og kompetente akupunktører. De har mange års erfaring bag sig og giver altid vores patienter den bedste behandling. Gennem tiden har vi oplevet fantastiske resultater med behandling af migræne, nakkesmerter, diskusprolaps, rygsmerter, frossen skulder, iskias, gigt og meget mere. Kort sagt kan vi behandle næsten alle former for smerter, og hvis der mod forventning ikke skulle ske en bedring inden for kort tid, så vælger vi at standse behandlingsforløbet igen.

Klik ind på vores hjemmeside og lær mere om behandling med akupunktur. Her kan du også høre en række af vores tidligere patienter fortælle om deres oplevelser og resultater hos Boel Akupunktur. Bestil din tid i dag – vi glæder os til at hjælpe dig!