Det har de senere år været udført videskabelige tests, som beviser, at akupunktur ikke kun kan bruges til at helbrede med, men også at der er en stor gevinst på immunforsvaret ved at bruge det forebyggende til styrkelse af hele kroppen både fysiskt og mentalt og nå den balance i kroppen og i sindet, som er så essentiel for kinesisk medicin.

Akupunkturen som forebyggende medicin er med til at regulere det autonome nervesystem, så kroppen kommer i balance og finder den ro, der skal til for at holde sig fri for sygdomme.

Akupunktur har vist sig at være en gevinst ved blandt andet rygestop, ikke at det influerer direkte på selve evnen til rygestop, men det kan styrke kroppen til at stå imod abstinenser og regulere overspisning og andre bivirkninger, som der for mange kommer ved et rygestop eller ved andre former for afhængighed, f.eks af mad, om det så er overspisning eller anoreksi.

Det stemmer meget godt overens med den filosofi, der ligger til grund for akupunktur, hvor det er kroppen i balance, som er det, som er med til at holde en rask og sund.

så hvis du lider af gentagne infektioner, forkølelser eller skal stoppe med at ryge, så kan Aconova måske hjælpe dig.