I de sidste hundrede år er lægevidenskaben hoppet fremad med kæmpeskridt, og der er gjort landvindinger indenfor medicin, næsten hurtigere end det har været muligt at forstå.

For hundrede år siden var der ikke mange læger i den vestlige verden, som havde forestillet sig, de skulle kunne udføre transplantationer eller mange af de andre ting, som de kan i dag. Ja de drømte om bare at kunne gøre noget ved almindelige sygdomme som infektioner og gigtlidelser.

3900 år før lægerne i vesten havde disse drømme, kunne lægerne i kina allerede helbrede og lindre mange af de lidelser, som plager mennesker. De vidste hvordan man styrkede immunforsvaret, afhjalp gigtlidelser, gjorde noget ved sygdomme som grøn stær og andre hundrede af andre lidelser.

Det har ikke ændret sig meget i dag, der er talrige områder, hvor vestlig medicin og al dens fremgang til trods stadig må give fortabt, det er der, hvor vi mange gange kan komme ind og supplere, der er over hundrede lidelser hvor akupunktur har vist sig at være rigtig godt og kan afhjælpe lidelser som vestlig medicin ikke kan gøre meget ved.

Så hvis du går rundt med en af de lidelser, som vi kan hjælpe ved, så ring eller skriv, og så får vi en snak og ser, hvad vi kan gøre for dig.